Selecteer een pagina

Mooie woorden van anderen

Lieve Peet. Mijn soulmaatje.
Ik ben zo trots op waar je staat in dit leven. 
En nu ga je doen wat je het beste kunt.. Verhalen vertellen die je raken. Recht vanuit het hart naar de ziel. Hoe mooi en leerzaam is dat!
Met je eigen intuïtieve wijsheid weet je mensen te helpen, te laten groeien en te verzachten. Zoals het universum het graag wil

Zo dankbaar voor onze vriendschap. Love you!
Anja X

Als ik denk aan jou en aan onze contacten dan komt er een glimlach op mijn gezicht. De joy is zo voelbaar en straalt van je af. Woorden die ik bij je vind passen zijn joy, plezier, vreugde. En ook diepgang en een diepe diepe verbinding met de zielenwereld.

Met jouw wijsheid en jouw verhalen breng je puurheid en breng je mij in verbinding met wat er wezenlijk toe doet. Met een stroom van liefde en de liefdevolle aanwezigheid van mijn ziel.

Een dikke kus voor jou!

 Liefs
Esther van Eersel

Mijn ervaringen met Petra zijn als illustratrice van haar prachtige boekje ‘twee engeltjes en hun magische reis naar de aarde.’ Ik heb tijdens onze samenwerking Petra leren kennen als een open en integer persoon, maar bovenal als een bijzonder mooi mens met een prachtig warm hart. Een krachtige mama, die haar verhaal zo rakend weet te verwoorden. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.

Rian Wirken – Eywa-Art
Illustratrice Het verhaal van de twee engeltjes en hun magische reis naar de aarde

Wow, wat een prachtig Maanmeisje verhaal.
Ik lees jouw verhalen zo graag. Ze zijn bijzonder en spreken me aan. Dit verhaal zeer zeker vanwege het troostende effect.

Liefs,
Lennie
Redactrice/eigenaar bij Perfect Verwoord.

Redactrice van het eerste boekje van Petra:
Twee engeltjes en hun magische reis naar de aarde/verzacht verdriet bij rouwverwerking

Het is natuurlijk even terug, dat we elkaar spraken maar wat ik van je hebt onthouden is dat je zo’n prachtige combinatie leeft van diepgang en lichtheid. Van tot-op-de-bodem-gaan, ontvangend wat zich aandient, niets uit de weg gaand én van plezier en genieten.

José Koster – Tuinvrouw van Nature

Petra encouraged me to walk alone and see what happened and then she joined and shared my experience. it was special and great to have her their with guidance when i needed it. Just the right nudge at the right moment. thank you petra for being there and guiding me. it was an amazing day.

Birgit Wezelenburg – Haar ervaring in het labyrint

Petra van de Laar  |  Story & Soul  |  petra@storyandsoul.nl

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden
KvK 77319613