Selecteer een pagina

G r a t i s  S o u l  S t o r y

Het Sterretje dat niet meer kon Stralen

Je inschrijving is gelukt! 

Dank je wel voor je aanmelding voor mijn Story & Soul mail. Als dank hiervoor wil ik je graag kennis laten maken met één van mijn Soul Stories, verhalen die je hart raken en verbinding met de ziel maken. Je kunt het verhaal hieronder downloaden en vervolgens bewaren op je computer of telefoon.

Maar voordat je dat gaat doen nog eerst even dit.

Zodra je deze pagina verlaat kan je niet meer terugkeren via het menu. Bewaar daarom de link van deze pagina en/of maak een bookmark aan.
Als je toch per ongeluk iets te snel deze pagina wegklikt is er nog niets aan de hand want je ontvangt ook een mail van mij met daarin de download link.

Geen  mail ontvangen?
Check dan je spam inbox

S T O R Y  &  S O U L  M A I L

Magisch mooie verhalen en tips voor een vrijer en vrolijker leven

Door je aanmelding voor mijn Story & Soul mail ontvang je zo nu en dan een leuk bericht van mij in je mailbox.  Uiteraard kan je je op ieder moment weer afmelden voor deze email. Onderaan de Story & Soul mail vind je hiervoor de link “afmelden”. Door hier op te klikken worden je gegevens uit de emaillijst verwijderd en ontvang je niet langer mijn emails.

Om geen mails te missen voeg dan mijn emailadres toe aan je contacten
petra@storyandsoul.nl

Petra van de Laar  |  Story and Soul
made with ♥

Privacy verklaring