Selecteer een pagina

P e t r a  v a n  d e  L a a r

Story & Soul

Verhalen die je hart raken en verbinding met de ziel maken

Laat mij je helpen ontdekken
hoe jij vanuit je hart kunt leven en
gaat doen waar jij echt blij van wordt.

Jezelf zijn!

G R A T I S  S O U L  S T O R Y

“Het sterretje dat niet meer kon stralen – Ontdek wie je werkelijk bent”

Speciaal voor lichtwerkers, hun kinderen en voor mensen die op zoek zijn naar de zin van het leven, schreef ik dit prachtige, korte verhaal. Nu als cadeau voor jou als je je aanmeldt voor mijn Story & Soul  mail waarin ik je zo nu en dan graag vertel over mijn magisch mooie nieuwe verhalen en tips geef voor een vrijer en vrolijker leven.

We zijn steeds in ontwikkeling, ons hele leven. Dat is het mooie van het leven op aarde.
Hoe fijn is het om daarbij een gids te hebben, die jou kan begeleiden op dit pad?

Dat is wat ik het liefste doe en waarvoor ik hier ben

Herken je dit:

Als ik wil dansen en zingen, houd ik me in, want anders krijg ik te horen: ‘Wat doe jij nou? Doe normaal!’ Je gaat terug in je hok. Braaf. Van kleins af aan al. Steeds opnieuw. Je hebt vaak niet eens meer door dat je altijd naar de ander kijkt, wat die nodig heeft. Je gaat ongemerkt steeds voorbij aan je eigen verlangens. Aan wat jij diep vanbinnen graag zou willen. Anderen begrijpen jou niet. Je voelt je regelmatig eenzaam. Mezelf zijn? Dat kan niet Petra. Dat is toch duidelijk. Als je jezelf bent, dan word je raar aangekeken.

Soms lijkt het wel alsof je van een andere planeet komt.

Ben jij klaar om te gaan LEVEN vanuit je HART en te gaan luisteren naar je ZIEL?

Je bent zo’n lief en mooi mens, je bent ontzettend sociaal en je voelt anderen meesterlijk goed aan. Je bent een kei in het jezelf verplaatsen in de ander en het hen naar de zin maken. Wanneer is het nu eens tijd voor jou? Wanneer ga je het jezelf naar de zin maken, doen waar jij gelukkig van wordt? Je hebt je zo aangepast aan je omgeving en de rest van de wereld, dat je dat hele belangrijke stukje een beetje bent kwijtgeraakt onderweg.

Je bent het waard

Laat je innerlijke overtuigingen en belemmerende stemmetjes weten dat er niet meer met je te spotten valt en LEEF! Voluit, je dromen en verlangens achterna. Als ik het kan, kan jij het toch ook!

Of is het je tijd nog niet om voor jezelf te kiezen? Durf je nog niet, bang voor wat ze gaan zeggen, als jij jezelf gaat laten zien. Mooie ziel, ik hoop dat je het avontuur tegemoet durft te gaan, want je bent prachtig en precies goed zoals je bent.

Durf jezelf te zijn

Mijn naam is Petra van de Laar, ik ben verhalenschrijfster en coach voor lichtwerkers. Laat mij jou op weg helpen naar degene die jij in werkelijkheid bent en naar meer innerlijke vrijheid.

a Soul Story for You

Een serie verhalen die je Hart raken en verbinding met de Ziel maken.

Voor jou schrijf ik de mooiste teksten, de liefste en ontroerendste, die jou in je hart raken. Mijn gift voor de wereld. Want die willen we toch allemaal een beetje mooier maken?

Ik was verwonderd toen ik erachter kwam dat al mijn verhalen op sprookjes lijken en mooie boodschappen in zich dragen. Ze zijn allemaal bedoeld om het leven leuker te maken en halen sluiers weg, zodat jij je gaat herinneren wie jij in werkelijkheid bent.

Ontdek in deze liefdevolle, mooie en vrolijke boekjes dat ook jij een prachtige ziel bent, die nooit alleen is. Zelfs als het om erg verdrietige zaken gaat, zoals de dood, zijn de verhalen met luchtigheid en zelfs humor geschreven.

Intussen weet ik ook dat onze spirits, of zielen die niet (meer) op aarde wonen, ontzettend van humor houden. Ik werk met ze samen. Ik heb dan ook de meest geweldige collega’s, een dream-schrijf-team, dat kan niet iedereen zeggen.

Geniet van elke Soul Story!

NAAR DE WEBSHOP

Wil je geen story missen?

Meld je dan nu aan voor de Story & Soul mail, waarin ik de nieuwste wonderlijke verhalen met je deel en waarin ik je mijn tips en inzichten geef hoe je heerlijk jezelf kunt zijn. Ook deel ik er af en toe cadeautjes uit, omdat ik daar blij van word!