Selecteer een pagina

M e t  s o u l s t o r y

Intuïtief schilderen

Niet zomaar een workshop.
Laat de magie werken en je innerlijke wereld tot leven komen.

Denk jij: Niks voor mij, ik kan helemaal niet tekenen, ben al helemaal niet creatief!

Mooi, dat heb ik het liefst! Alhoewel, als je wél kunt tekenen, dan is dit ook waardevol voor je.

Op speelse wijze meer van jouw eigenste innerlijke wereld ontdekken. Dat is wat er ontstaat tijdens deze belevingsmiddag -of ochtend. Hoe gaaf is dat!

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”
Pippi Langkous

Joepie! Eindelijk kan iedereen tekenen! Vroeger op school moest je netjes tekenen en binnen de lijntjes kleuren en kreeg je daar een cijfer voor. Jij kon niet tekenen, heb je misschien wel geleerd. Wat een onzin. Er zijn prachtige schilderijen ontstaan door juist alle regeltjes van ‘hoe het zou moeten’ los te laten. Het is hier juist de bedoeling dat je je denkhoofd ertussen uit laat. Je mag je onderbewustzijn en intuïtie lekker laten spelen met kleur en zich laten uiten.

Er kan zoveel plezier, speelsheid vermengd met diepgang en zielsvolle betekenis zitten in een ochtend of middag jezelf onderdompelen in de wonderlijke wereld van Story & Soul, waarin alle tijd, ruimte en aandacht voor jou is.

Je komt binnen in de heerlijke fijne Tuinkamer waarin de sfeer aangenaam en rustig is, waar warme koffie of thee voor je klaarstaat en jij jezelf mag zijn.

Laat mij je meenemen in een verhaal van Story &Soul, voor we starten met voor jou misschien wel een uitdagend moment, kleuren kiezen.

Het verhaal is afgestemd op wat jij in mijn workshopruimte komt halen. Het mooie is dat je dat nooit van tevoren weet. Ik ook niet. Als jij bij mij binnenkomt, dan begint de magie te werken. Eigenlijk, werkt hij nu al, terwijl jij leest. Want stel je voor dat je bij mij binnenstapt…

Het verhaal wat ik jou ga vertellen, zal zich vanzelf laten zien. Dit is wat jij nodig hebt om op dat moment jouw intuïtie te laten spreken via de kleuren en vormen die je zult laten verschijnen op het witte doek.

Zelf vind ik het altijd superspannend om die eerste klodder verf aan te brengen… dat zegt iets over mij . Maar ondertussen weet ik dat ik niets fout kan doen. Ik schilderde tenslotte in mijn workshopruimte in eerste instantie de muur helemaal zuurstokroze, waarna ik toch lachend moest zeggen dat ik hem liever groen zag. En weet je, ik kon er zo overheen schilderen! Niets aan de hand.

Durf! Doe!
Je kunt geen fouten maken, slechts ervaringen opdoen.

( Desnoods schilder je het over)

Nu is het niet de bedoeling dat je mijn muren gaat schilderen, maar wél dat je kleuren op een doek aanbrengt, die niets hoeven te worden. Geen paard, bloem of wolken. Het mag wel, maar laat dat idee maar lekker los. En ook dat van binnen de lijntjes, daar doen we niet aan.

Uit het verhaal, speciaal voor jou, ontstaat een woord, een thema. Dat is wat speelt bij jou en wat je meeneemt in het schilderen.

Jouw schilderij vertelt iets aan jou. Samen kijken we daarnaar. Er zijn wel eens klanten ondersteboven van geweest, in de positieve zin van het woord.

Van mij krijg je een persoonlijke boodschap mee, die ik voor je schrijf, terwijl jij in alle rust, of met het puntje van je tong tussen je lippen van inspanning, zit te schilderen.

Workshops zoals deze hebben de neiging om lang door te werken en altijd een positief effect. Je bent dus gewaarschuwd.

Geef je mind een dagje vrij en kom intuïtief schilderen bij mij!

Zin om jezelf eens te verrassen en zeker te verbazen?
Misschien wel samen met een vriendin of je liefste zus en je moeder?

Mail me en we maken samen een afspraak.
petra@storyandsoul.nl

Een moment van rust in een drukke wereld. Tijd nemen voor jezelf. Jezelf ont-Moeten.
Want er moet niets, dat is ook zo fijn. Zo’n intuïtieve schilderworkshop met Soulstory en
persoonlijke boodschap is echt puur Genieten.

Gun jij het jezelf?
Maak dan een afspraak met me, ik zie je graag in mijn Tuinkamer in Etten-Leur.

Dit zeggen mijn klanten

Review van Astrid

Review van Ilse

Review vanMiranda