Selecteer een pagina

L a b y r i n t  v a n  d e  N i e u w e  T i j d

Maria Labyrint

Met de wijsheid van het universum loop jij je eigen pad van bewustwording in het labyrint van De Nieuwe Tijd op weg naar degene die jij in werkelijkheid bent.

Video is gemaakt door Chris en Monique van Love 4 Life Travelling

Heb jij last van de ruis van de wereld om je heen?
Sta je op een kruispunt in je leven?
Heb je last van de angst die collectief ervaren wordt?
Ben je op zoek naar wie jij in de kern bent?
Heb je belangrijke beslissingen te maken?

Dan is dit een uniek moment om je weer bewust met jouw eigen kern te verbinden. Het labyrint ondersteunt je hierbij.

Zelf maakte ik kennis met het Maria labyrint in 2019. Diezelfde zomer was ik in Chartres geweest, op een spirituele bewustwordingsreis, samen met andere lichtwerkers die allemaal hun eigen prachtige werk op aarde te doen hebben. Ik liep daar voor het eerst het eeuwenoude labyrint in de prachtige kathedraal Notre-Dame de Chartres waar het onderdeel van de vloer uitmaakt. Elke vrijdag worden de stoeltjes weggenomen en jaarlijks komen er duizenden mensen van over de hele wereld speciaal hierheen om hun persoonlijke en unieke spirituele ervaring op te doen.

Een paar weken nadat ik terug was van mijn reis kwam ik er bij toeval achter dat er een krachtig labyrint bij mij in de buurt lag. Nieuwsgierig ging ik er op de Dag buiten de Tijd, volgens de kalender van de Maya’s, op 25 juli 2019 heen. Ik raakte ook letterlijk ‘buiten de tijd’ terwijl ik in het labyrint wandelde. Ik had geen idee hoe lang ik er liep. Naast de leeuw die mij vergezelde vanaf de reis in Frankrijk, kreeg ik hier de vrouwelijke Leeuwin aan mijn andere zijde. Het was een wonderlijke ervaring en ik voelde me krachtiger, zachter en meer in balans nadat ik hier was geweest.

Het Maria Labyrint in Wernhout

is aangelegd op een bijzondere plek op de aarde en verbonden met De Bron, met hoogfrequente energie.

Wat het met je doet: Je verbinden met je innerlijk. Met wie jij in wezen, in de kern werkelijk bent.

Voor je gaat lopen kun je voor jezelf een intentie zetten, de reden bedenken waarom je gaat lopen, of je vraagt om antwoorden. De kracht van het labyrint werkt met jou op een diepe laag. Je kunt er ook gewoon puur voor je plezier lopen.

Loop het labyrint samen met mij

Een paar dagen voor jij jouw unieke ervaring gaat beleven in het labyrint, ontvang je van mij per e-mail een liefdevol geschreven reading, jouw Persoonlijke Story. Deze versterkt het gevoel waarmee je dicht bij jezelf komt en kunt blijven.

Voordat je het pad gaat lopen bespreken we in alle rust jouw reading en de vraag die je meeneemt in het labyrint. Op bepaalde punten in dit kronkelige pad zul je stilstaan en in liefde antwoorden en inzichten krijgen, doordat je als vanzelf verbonden raakt met je eigen kern.

Na afloop wandelen we in het bomenlaantje met de reuzen Sequoia’s aan de overkant van de weg. Een fijn en liefdevol nagesprek en genieten van deze prachtige omgeving sluiten jouw ervaring af.

Deze beleving, waarin ik jouw persoonlijke coach ben die dag, geeft jouw innerlijke proces een diepere bedding. Vanuit zachtheid en liefde coach ik jou en met de wijsheid van het universum loop jij je eigen pad in het labyrint van de Nieuwe Tijd.

Een paar dagen later hebben we samen een kort telefonisch gesprek, omdat er een proces in gang gezet kan zijn. Het kan fijn zijn dit te delen.

Labyrint wandeling met persoonlijke geschreven reading vooraf twv €55
en nagesprek in het bomenlaantje

€197,95

Een labyrint wandeling is mogelijk zonder geschreven Persoonlijke Reading.

€144,40.

Genoemde prijzen zijn incl 21%btw.

Ervaringen van klanten

Dank je wel voor de reading, de gesprekken op donderdag bij je thuis, het labyrint in Wernhout, in de auto. Het heeft me vele inzichten gegeven, deze dag blijft in mijn hart bewaard.

Femia Mensink

Petra moedigde me aan om alleen te lopen en te zien wat er gebeurde en toen deed ze mee en deelde mijn ervaring. het was bijzonder en geweldig om haar te hebben met begeleiding toen ik het nodig had. Precies het juiste duwtje op het juiste moment.

Bedankt Petra om er te zijn en mij te begeleiden. Het was een geweldige dag.

Birgit Wezelenburg